HER ER DEN VIKTIGE NIVÅBITCOINEN MÅ BREKKE FØR ANALYSTENE VEND BULLISK

  • Bitcoin har slitt med å holde over $ 19.000 de siste par dagene, med salgspresset over dette prisnivået som viser seg å være betydelig
  • Hvis selgere fortsetter å undertrykke kryptokurrencyens prishandling og holder den under dette nivået i lengre tid, kan det føre til alvorlige tap
  • En næringsdrivende bemerker nå at Bitcoin fortsatt kan være i ferd med å se ytterligere opp i timene fremover, og bemerker at $ 19,400 er hans nærtidsmål.
  • Dette er det siste motstandsnivået før kryptoen samler seg mot motstanden mellom $ 19 800 og $ 20 000
  • Et brudd over dette nivået kan bety at friske all-time highs er nært forestående for hele kryptomarkedet

Bitcoin og resten av kryptomarkedet har blitt konsolidert de siste dagene.

Til tross for de utallige avvisningene som kryptoen har sett i $ 19.000-regionen, har BTC vært i stand til å unngå å se noe vedvarende trekk lavere de siste dagene og ukene.

Den fortsatte evnen til å holde seg over dette nivået favoriserer regninger og synes å indikere at ytterligere oppside kan være nært forestående i dagene og ukene fremover.

En næringsdrivende ekko dette synspunktet og forklarte at et steg opp mot $ 19.400 kan være nært forestående. En pause over dette nivået vil være teknisk viktig.

BITCOIN HOLDER OVER $ 19 000 SOM SELGERE HOLDER NØKKELNIVÅ

I skrivende stund handler Bitcoin Bank ned i underkant av 1% til den nåværende prisen på $ 19,100. Dette handler om prisen den har handlet med de siste dagene.

Hvor kryptovaluta handler på midten av tiden, vil i stor grad avhenge av den fortsatte reaksjonen på dette viktige nivået. Salgspresset her har vært intenst tidligere, men okser har voktet mot vedvarende tilbakegang under dette nivået.

HER ER HVOR ANALYSTER FORVENTER at BTC TRENDER NESTE

En næringsdrivende mener at oppsiden er nært forestående for kryptovalutaen, med dens evne til å holde over $ 19 000 som et positivt tegn for Bitcoins nærtidsutsikter.

Han ser nå mot $ 19,400 som sitt neste mål, med dette som den siste motstanden før alle tiders høyder.

“Trendverktøy og andre posisjonsverktøy stiller seg opp på en lignende måte. Ingen svinger før bud treffer lavt eller vi rengjør pause 19400. BTC Intraday har handlet toveis nå, så ingenting endres der. ”

Hvor markedstrendene på sikt sannsynligvis helt vil avhenge av om Bitcoin først vil bryte under $ 19.000 eller over $ 19.400.

HER ER DEN VIKTIGE NIVÅBITCOINEN MÅ BREKKE FØR ANALYSTENE VEND BULLISK