Kuinka ostaa Bitcoinia nimettömästi

Yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi voit piilottaa Bitcoin-jalanjälkesi. Bitcoin-nimettömyys on monimutkainen liiketoiminta Bitcoin-pankkiautomaateista tummaan verkkoon.

Bitcoin on näennämätön; Tapahtumat voidaan jäljittää ja keskitetyt keskustelut pitävät KYC-tietoja.
Tietoturvasyistä jotkut käyttäjät pitävät mieluummin nimettömänä, esimerkiksi suojautuakseen KYC-tietoja paljastavilta vaihto-hakkeroilta.

Bitcoinin nimettömän ostamisen ja käyttämisen vaihtoehtoja ovat vertaisvaihto, Bitcoin-pankkiautomaatit ja tummanverkkopalvelut.

Bitcoin Code ei ole nimetön. Parhaimmillaan se on pseudoanonyymi; voit piilottaa todellisen henkilöllisyytesi riittävän helposti, mutta kuka tahansa voi seurata tapahtumiasi julkisella pääkirjalla ja hyödyntää näitä tietoja saadakseen selville, kuka olet.

Kuuntele The Decrypt Daily Podcast

Päivittäinen annos kryptovaluutta-uutisia, oppimista, juoruja ja keskusteluja.

Kuunnella

Nimettömyyden hakeminen ei ole vain rikollisten ja niiden henkilöiden säilyttämistä, joilla on jotain piilottaa; on paljon hyviä syitä, miksi haluat ehkä ostaa Bitcoinia nimettömästi. Salausvaluutanvaihdon hallussa olevat tietävät asiakkaasi (KYC) -tiedot ovat hakkereiden ensisijainen kohde, ja useat pörssit, mukaan lukien Binance ja Coinsquare , on hakkeroitu viime vuosina.

Kun nämä tiedot ovat löysät, se on houkutteleva mahdollisuus petoksille ja huijareille, jotka etsivät tilaisuutta piilottaa Bitcoinisi poispäin sinulta. Nimettömyys pitää Bitcoin-turvasi turvassa, mutta se pitää myös sinut ja henkilökohtainen elämäsi yksityisenä.

”Tällainen yksityisyys on tärkeää kaikille, jotka uskoo vahvasti, että pystyvät pitämään vaurautta ja kauppaa sitä ilman seurataan jatkuvasti,” Ray Walsh, digitaalinen yksityisyys asiantuntija ProPrivacy kertoi Decrypt .

On olemassa kaksi päätapaa ostaa Bitcoin nimettömästi: henkilökohtaisesti ja verkossa.

Kuinka ostaa Bitcoin nimettömästi henkilökohtaisesti

Jos haluat ostaa Bitcoinia ja pysyä nimettömänä, yksi tapa tehdä se on käyttää Bitcoinin pankkiautomaattia. Useimmat Bitcoin-pankkiautomaatit hyväksyvät käteisvaroja vastineeksi Bitcoinille, mikä tarkoittaa, että voit ostaa Bitcoin säilyttäen yksityisyytesi.

Yhdessä uuden Bitcoin-osoitteen kanssa, voit lähettää äskettäin ostetun Bitcoinin missä tahansa päin maailmaa jättämättä pitkää historiaa vanhoille tapahtumille julkiseen pääkirjaan. On kuitenkin syytä huomata, että Bitcoin-pankkiautomaateilla on ostorajoituksia, joten jos haluat saada suuren summan, sinun on harkittava muita vaihtoehtoja.